Концертна програма "Свято доблесті і мужності" для війсковослужбовців Дніпровського полку охорони громадського порядку національної гвардії України

03.12.17

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану українського народу. Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. 
Діти нашого закладу приєдналися до привітань на адресу наших славних військовослужбовців та створили для них справжнє свято – великий концерт «Свято доблесті і честі». Дитячі серця тремтіли від хвилювання, так хотілося порадувати воїнів, адже до нас завітали військовослужбовці Дніпровського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України.

Центр художньо-естетичної творчості приєднався до акції «Подаруй дітям свято». Ми зібрали іграшки, кольоровий папір, пензлі, речи для дітей Донецької та Луганської областей, які військовослужбовці подарують дітям на свято Святого Миколая від дітей Дніпропетровщини.

Бажаємо нашим захисникам міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!