День Соборності

З метою формування національної свідомості гуртківців, виховання у них патріотизму, гордості за свою державу:

 

18 - 19.01.2017 в гуртках паперопластики та мистецтва нашого народу діти працювали разом над виготовленням колективної роботи "Моя Україна", яку разом з педагогами улаштували в коридорі закладу. А творчі роботи вихованців гуртків образотворчого мистецтва та моделювання іграшок зайняли почесне місце в експозиції "Завдяки історичній пам'яті людина стає особистістю, народ - нацією, країна - державою". Сумісна творчість об'єднала вихованців та подарувала їм радість.

18.01.2017 для вихованців молодшого шкільного віку було запропоновано переглянути відеоролик "Соборна мати Україна одна на всіх, як оберіг".

з 16.01 по 20.01.2017 в гуртках проводився урок єдності "На світі багато чудових країн, мені наймиліша, найкраща країна, яка піднялася, мов Фенікс з руїн, безсмертна моя Україна", на якому діти знайомилися, яким довгим, тяжким і жертовним шляхом йшла до незалежності Україна, як дорого за неї заплатила.

20.01.2017 пройшов вечір читання поезії "Возз'єднались в ті далекі роки наші предки на віки", який підготували вихованці театральних колективів.